Den nemmeste koldskål

12.02

Vi er stukket af hjemmefra. Bare lige et par dage eller tre. Væk fra haven der skriger på grønne fingrer og fra støvsugeren der savner ret meget opmærksomhed. Vi har lånt det fineste sommerhus med have direkte ned til havet og beliggende i nærheden af min familie på Vestsjælland. Det er skønt og vejret har virkelig været med os. Det er helt sommeragtigt og vi har udnyttet det med lækre sommerretter, som jeg smider op løbende de næste dage. Jeg elsker at have tid til mad...

Torsdag stod den på nem hjemmelavet koldskål midt i solskinnet. Med en masse lækre bær, kammerjunker og sommerhusservice.

Koldskål
1 liter kærnemælk
3 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
1 vaniljestang

Jeg pisker æggeblommerne med sukkeret og vaniljekornene og tilsætter til sidst kærnemælken. Giver det hele en ordentlig gang pisk og så i fryseren i 15 minutters tid, så den er iskold. Toppingen er jo heldigvis op til en selv. Kammerjunker og bær slår aldrig fejl, og denne müsli er også rigtig lækker på den iskolde koldskål.


You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz