Spaghetti & Meatballs

15.41



En ægte børnevinder - og herhjemme også en voksenvinder. En rigtig god rustik tomatsauce med lækre kødboller, pasta og lidt ostebrød, så går ingen sultne i seng.

Tomatsauce
2 finhakket løg
3 fed finhakket hvidløg
2 dåser hakket tomat
1 dåse koncentreret tomatpure
To små finhakket æbler
½ dl. revet parmesanost
4 spsk. balsamico
En klat smør
1 tsk. Salt
En spsk. hakket timian
En spsk. hakket rosemarin
En tsk. Spidskommen
En knivspids kanel
Friskkværnet peber


Kødboller

500 gram hakket kalve/svinekød
1 finhakket løg
1 æg
1 spsk mel (måske lidt mere)
2 tsk rosemarin
1 tsk salt
Friskkværnet peber


Tomastsauce

Brug en sauterpande eller en stor gryde med høj diameter. Løg og hvidløg steges bløde og søde i smørret. Resten af ingredienserne tilsættes og lad saucen simre i 10 min.


Kødbollerne
Bland farsen og form kødbollerne med en spiseske og læg kødbollerne ned i sovsen. Når hele panden er fyldt ud med kødboller sættes låget på og  lad derefter kødbollerne koge i tomatsaucen i ca. 15 min. Tjek en af kødbollerne når tiden er gået og sørg for den er gennemkogt.Serveres med friskkogt pasta, revet parmesanost, lidt frisk basilikum og evt. lidt brød.










You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz