Falafel og lækre pitabrød

16.55

Selv om kød står i høj kurs herhjemme, så skal man heller ikke undervurdere en god kødfri dag. Hertil kan jeg helt klart anbefale en god omgang falafel med tilhørende pitabrød og en masse lækker fyld.

Den bedste opskrift til disse har jeg fundet i Ann-Christines bog "Opskrifter og små glimt af hverdagslykke" - den kan virkelig anbefales.

Pitabrødene er de nemmeste overhovedet at bage og de smager himmelsk.

Til seks store pitabrød bruger jeg følgende:

250 ml. vand
25 gram gær
1/2 dl. olivenolie
1 æg
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. sukker
500 gram hvedemel

De våde ingredienser blandes og gær, salt og sukker røres i. Mel tilsættes og dejen æltes fin og glat. Lad dejen hæve i 30 minutter et lunt sted og form pitabrødene på en bageplade. Bages i ovnen ved 275 grader ( alm. ovn) til de har fået mørke pletter. Det kan anbefales lige at vende dem under vejs.




You Might Also Like

0 kommentarer

Populære indlæg

Instagram @tmilvertz